København - Bornholm med bus og tog

Nemt og billigt

Spar tid og penge

Bestil maden på forhånd

Vidste du, at du kan bestille mad til hele selskabet på forhånd? Og få ekstra gode priser allerede fra gruppestørrelser på ned til 10 personer!
Se den indbydende menu og de fristende priser herunder.

For at kunne forudbestille til priserne i gruppemenuen skal gruppen bestå af minimum 10 personer, og ønsker du buffet skal gruppen bestå af mindst 25 personer. Hele gruppen skal bestille samme menu.
Vi har mulighed for at imødekomme følgende allergener og ønsker: laktose, glutenfri & vegetarer. Ønskes dette, bedes det venligst oplyst i forbindelse med bestilling af maden.
Du kan bestille helt frem til 5 døgn før afrejse ved at sende en mail til catering@molslinjen.dk.

Ønsker du efterfølgende at ændre eller afbestille, skal dette ligeledes gøres senest 5 døgn før afrejse, af hensyn til bestilling af mad og planlægning af arrangementet om bord. Hvis der sker ændringer i antallet af deltagere, skal det meddeles til catering@molslinjen.dk så hurtigt som muligt. I særlige tilfælde kan der aftales en anden frist for ændringer.

På selve rejsedagen, skal I venligst oplyse det nøjagtige antal rejsende i forbindelse med check-in i havnen.
Ved gruppebestilling kan 1 chauffør spise gratis med pr. bus. Hvis der er anført 2 chauffører på billetten, spiser begge med gratis som del af gruppebestillingen. Hvis gruppen ikke har forudbestilt mad, kan chauffører spise til chaufførpriser.
Se menuen for grupperejser

Service til busselskaber

Buspassagerseddel

Arbejder du for et busselskab? Her kan du kopiere og udskrive den liste, som loven kræver at du udfylder og afleverer til BORNHOLMSLINJEN.