Familiekort

Fleksibelt & enkelt

Familiekort

Fleksibelt Familiekort til fast pris

Bor du på Bornholm - eller kommer du jævnligt på øen? Så har BORNHOLMSLINJEN skræddersyet et 10-turskort til dig og din familie. Kortet giver jer fuld fleksibilitet til en fast pris.

Familiekortet indeholder 10 ture på ruten mellem Rønne og Ystad, og I kan frit vælge, hvornår I rejser.

Hvis du bor på Bornholm eller måske har et sommerhus på øen, så er BORNHOLMSLINJENs Familiekort måske noget for dig. 10-turskortet gælder et helt år fra købsdatoen, og du kan frit booke til alle afgange på ruten, Rønne-Ystad, så længe der er ledig plads på færgen.

Bliver du efterfølgende forhindret til din afgang, kan rejserne frit ændres til et andet tidspunkt. Er din nye rejsedato ikke fastlagt, kan du slette turen fra rejseoversigten, og turen føres automatisk tilbage på kortet.

Vi glæder os til at byde velkommen om bord. - Kombardo! 

Vil du gerne købe et 10-turs Familiekort

Køb det her

  Pris pr. klip
  DKK
  Total DKK

  10-turs Familiekort

  Et fleksibelt og delevenligt klippekort med fast lav pris til alle afgange!

  Når først Familie turkortet er bestilt, skal du blot logge ind med dit turkortnummer og booke din plads på hurtigfærgen.

  Bliver dine rejseplaner efterfølgende lavet om, kan du nemt logge ind og ændre din reservation til et andet tidspunkt eller slette den og få klippet tilbage på dit turkort.

  Billetterne gælder Lav Bil under 1,95 m. inkl. 5 personer, er gyldige et helt år fra købsdato og kan benyttes på alle afgange. Der kan maksimalt bookes to rejser til samme afgang med samme Familiekort.

Har du allerede et turkort?

Log ind her