Sejl trygt med BORNHOLMSLINJEN

Kom godt i havn

Tryghedstiltag på færgen

Sammen bekæmper vi corona ombord!

I coronatider er din sundhed og tryghed vores allerhøjeste prioritet. BORNHOLMSLINJENs færger har fået certifikatet ”SafeGuard” af Bureau Veritas, og det betyder, at færgerne lever op til en række strenge krav, der mindsker smitterisikoen ombord. 

Herunder kan du læse om vores tryghedstiltag og om hvordan du forbereder dig på rejsen. Så får du den bedst mulige rejseoplevelse, og hjælper os med at hjælpe dig! 

Krav om mundbind i den kollektive trafik

Husk mundbind

Fra mandag d. 29. november har myndighederne gjort det obligatorisk at bære mundbind i den kollektive trafik. Det gælder også på BORNHOLMSLINJENs færger.

Du skal derfor have dit eget mundbind med, som du skal have på, når du bevæger dig rundt på færgen. Du skal bære dit mundbind under hele overfarten, men du må gerne kortvarigt tage det af, når du skal spise eller drikke - husk dog at få mundbindet på igen bagefter. Du kan også købe mundbind ombord på færgerne.

Kravet om mundbind gælder ikke for børn under 12 år, for personer med åndedrætsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau, eller personer med fysiske eller mentale svækkelser, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet.

Tryghedstiltag

  • Øget hygiejne og afspritning

    Vi har indsat ekstra personale, der sørger for at afspritte alle overflader mellem afgangene. På færgen er der opsat spritstationer til fri afbenyttelse.
  • Afskærmning mellem pladserne

    Gennemsigtige skærme mellem pladserne hjælper med at hindre spredning af bakterier og virus
  • Uv-bestråling fjerner vira

    På hurtigfærgerne bliver luften i ventilationsanlægget belyst med uv-stråler, og derved fjernes luftbårne vira og bakterier.

Svenske indrejseregler

Testkrav ophævet for nordiske rejsende

Fra tirsdag d. 1. juni skal rejsende fra de nordiske lande (Danmark, Norge, Finland og Island), ikke længere vise en negativ coronatest ved grænsen til Sverige. 

Testkrav gælder fortsat for rejsende fra øvrige EØS-lande 

Rejsende fra andre lande end de nordiske EØS-lande skal fortsat vise en negativ test ved indrejse i Sverige. Testen må være max 48 timer gammel ved indrejse. Både en negativ PCR-test og en negativ kviktest/antigentest accepteres ved den svenske grænse. 

Find nærmeste teststed

På coronasmitte.dk finder du en oversigt over alle teststater. Se den her. 

Hvis du skal booke tid til en COVID-19 test i det åbne testtilbud i Testcenter Danmark, skal du gøre det på www.coronaprover.dk 

Få svar på dine spørgsmål

FAQ

Har du spørgsmål? Kombardo!

Kontakt os

I en corona-tid som denne, hvor alt er uvist, er det vigtigt, du ved, at vi er her!

Har du spørgsmål, sidder vi klar i kundeservice, hvor vi vil gøre vores allerbedste for at besvare dine spørgsmål så hurtigt og godt som muligt – men hav tålmodighed. Vi får nemlig rigtig mange henvendelser. Vi håber derfor på din forståelse, hvis du oplever ekstra ventetid.

Du kan kontakte os direkte på kundeservice@bornholmslinjen.dk eller ringe til vores kundecenter på telefon 70 900 100 i vores åbningstid som fra klokken 06.30 - 00.00 alle ugens dage.

Vores Facebook-side er desuden bemandet alle hverdage mellem 08.00-16.00.