Ombord på færgen

Velkommen ombord

Luksus-kaffebar til søs

Besøg Barista's Coffee Shop ombord!

På BORNHOLMSLINJENs hurtigfærger mellem Rønne og Ystad finder du kaffebaren BARISTA’S COFFEE SHOP.

I BARISTA’S COFFEE SHOP er kaffe ikke bare kaffe. Kvalitet, bæredygtighed og forkælelse er tænkt ind i alle dele af kaffeoplevelsen - fra plantningen af kaffetræet i Tanzania til den miljørigtige kop, du får serveret den dampende kaffe i.  

I kaffebaren kan du både få luksuskaffe, luksuste, lækkert bagværk og søde fristelser. Prøv for eksempel en cremet Caffé Latte eller den velduftende Mermaid Te med havtorn – begge drikke gør sig godt i selskab med kaffebarens sprøde og velsmagende croissant.   

Se menukortet her

 • Unik og bæredygtig kaffe

  Alle kaffedrikke er brygget på bønner fra det unikke Kifaru Coffee, dyrket i frugtbar vulkanjord på den danskejede kaffefarm Shangri-La Estate i Tanzania. Kifaru Coffee bærer den fornemme certificering Rainforest Alliance, som er din garanti for, at kaffen er dyrket med yderste omtanke for både miljø, natur, dyr og mennesker.
 • Forkælelse til tedrikkeren

  I BARISTA’S COFFEE SHOP er teen også noget særligt. Teblandingerne kommer fra danske Østerlandsk Tehus, som har 130 års erfaring i at lave fantastiske smagssammensætninger.
  Alle teposer er lavet af det biologisk nedbrydelige materiale PLA, der er bioplast baseret på planter.
 • Miljørigtig emballage

  I kaffebaren er alle kopper, låg, servietter bestik og plasticbægre lavet af bæredygtige materialer. Koppernes inderbelægning er lavet af kartoffelstivelse, lågene består af naturmateriale fra sukkerrør og plastbægre er lavet af det bionedbrydelige materiale PLA.

Se fødevarestyrelsens smiley-rapporter

Se BORNHOLMSLINJENs smiley-rapporter fra fødevarestyrelsen her.

Har du kat eller hund med på turen?

Hund og katte må gerne medbringes på færgen i de markerede ”hunde-områder” ombord, de skal blot være i snor eller i rejse-kasser.
Det er for mange dyr en stressende oplevelse at være ombord på et skib med mange mennesker, og det kan for nogle være en fordel at blive i bilen under overfarten.
Vi har et yderst begrænset antal kahytter hvor man må medbringe sit kæledyr. Der skal betales for hele kahytten, og dyret må ikke være i køjen.
Disse kahytter kan kun bestilles ved at ringe til vores Kundecenter på: 70900100
Kæledyr må altså som udgangspunkt ikke medtages i kahytterne, og er der spor efter dyr i en kahyt hvor det ikke er tilladt, må det forventes at man som kunde efterfaktureres DKK 800 for ekstra rengøring.

Rejser du med hund/kat via Sverige?

Husk at anmelde indførslen af kæledyr til de svenske toldmyndigheder på tullverket.se.

Du kan læse mere om reglerne for at rejse med kæledyr på foedevarestyrelsen.dk.

Pas og identifikation

Vær venligst opmærksom på, at myndighederne regelmæssigt foretager kontrol af rejsende, herunder også hunde og katte, til og fra Bornholm. Det er derfor vigtigt at huske pas og eventuel anden identifikation for både dig selv og dine kæledyr på rejsen.