Fartplan

Fartplan & Ruter

Op til 16 daglige afgange...

Alene med hurtigfærgen fra Ystad, og yderligere op til seks afgange, hvis du rejser via Køge eller Sassnitz. Det giver dig masser af muligheder for at komme hurtigt og behageligt til og fra Bornholm.

 

Bornholm er tættere på end du tror

Overfarten tager kun 80 minutter på Rønne-Ystad ruten. På hverdage sejler vi allerede fra klokken 6.30 og med op til fire daglige afgange hver vej, kan du nemt komme både ud og hjem. I højsæsonen (jun.-sep.) sætter vi en ekstra hurtigfærge ind, så du kan vælge mellem helt op til otte daglige afgange hver vej.

Sejler du via Rønne-Køge ruten er sejltiden 5 timer og 30 minutter. På denne rute har vi én overfart om dagen fra henholdsvis Rønne og Køge.

Sejler du mellem Rønne og Sassnitz i Tyskland, er overfarten på 3 timer og 20 minutter. I sommerweekender og i ferieperioder har du ekstra mange muligheder, her sætter vi nemlig en ekstra færge ind. Det betyder, at der i sommerferien vil være op til to overfarter dagligt hver vej. Så kan hele familien komme godt frem og tilbage til Bornholm.

Vi glæder os til at byde velkommen ombord.

Vores ruter

FartplanHent MOLSLINJENs App

Fartplan på mobilen

Book på 15 sekunder med MOLSLINJENs gratis app

Få fuldt overblik for afgange og book dine næste rejser med BORNHOLMSLINJENs færger på kun 15 sekunder!

Med den nye opdatering viser MOLSLINJENs populære booking app nu også BORNHOLMSLINJEN, ALSLINJEN, SAMSØLINJEN, LANGELANDSLINJEN og FANØLINJEN.

Har du allerede købt din billet på computeren, kan den lynhurtigt hentes over i app’en, så billetterne er samlet på mobilen og lige ved hånden. Med app’en kan du også overvåge dine afgange og automatisk få besked, hvis der sker ændringer til dem.

App’en hedder ’MOLSLINJEN’ og findes til både iOS og Android, og du kan hente den ved at klikke på linket herunder og i App Store.