Brændesgårdshaven

Få 20 procent rabat med BORNHOLMSLINJEN

Besøg en af verdens ældste forlystelsesparker!

Oplev Brændesgårdshaven, Danmarks ældste legeland, som byder på sjov og ballade under dit ophold på Bornholm!

Zoo - Vandland - Forlystelsespark
Her kan du skrue tempoet ned og nyde roen i haven, som også byder på oplevelser og forlystelser for alle aldre. 

Du kan sidde ved søen og nyde roen med en kop kaffe eller du kan slå dig løs i vores 6.000m2. store opvarmede udendørs Vandland med bl.a. en 125 meter lang Crazy River.

Du kan gå på opdagelse i vores Zoo, hvor der er flere forskellige slags aber, lemurer, næsebjørne, papegøjer, lamaer, æsler, geder, surikater, emuer, og massevis af andre fugle. Du kan også sejle en tur på søen i en robåd, tage svævebanen over søen, prøve minigolf, hoppeborge, Bornholms absolut største klatreland og mange mange andre ting.

I højsæsonen er der daglige trylleshows på friluftsscenen på plænen og på Brændesgårdshavens hjemmeside kan du se hvilke events der er i løbet af sommeren. Hvis du bare vil slappe af og nyde øjeblikket, så er der masser af grønne områder med et væld af buske, træer og smukke blomster. Det hele er gratis når du har betalt entré, og hvis du ikke når at opleve alt på en dag, kan du komme igen for kun 25kr.

Sådan får du rabat
Brændesgårdshaven tilbyder 20 procent rabat på dagsbilletten til alle gæster der køber billet ved indgangen, som fremviser en færgebillet til BORNHOLMSLINJEN.

Færgebilletten skal være højest 5 dage gammel på tidspunktet for besøg i Brændesgårdshaven.

Hver færgebillet giver rabat for op til 5 personer, og rabatten gælder ikke andre billettyper, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.