Sommerland Sjælland

Få 20 procent rabat med BORNHOLMSLINJEN

Besøg Danmarks hyggeligste familiepark

60+ forlystelser og aktiviteter for hele familien
Lad stress og jag blive hjemme og nyd en hyggelig dag med familien blandt de mange smukke blomsterbede, sjove forlystelser og spændende aktiviteter.
I Sommerland Sjælland er der god plads til hele familien og masser af aktiviteter for små og store legebørn – uanset om I er til fart og spænding eller til de mere rolige oplevelser og aktiviteter.

Besøg Miniland med karruseller og forlystelser kun til de mindste. Oplev fart og spænding i gokarten eller Rally88. I Sjællands største udendørs vandland kan I også sprøjte vand efter vennerne i Splashland, tage en tur i en af de mange vandrutsjebaner og meget mere.

Efter en dag fuld af fælles oplevelser, kræver kroppen lidt brændstof at styrke sig på. Vælg jeres favoritter blandt det lækre udvalg fra parkens restauranter, caféer og kiosker. Ved det store spiseområde i westernbyen, Silver City, kan I slå jer ned og nyde lidt til den søde tand eller få styr på den store sult. Maden pakkes, så den nemt kan tages med rundt i parken eller med hjem til aftensmaden.


Spar 20% på din entrébillet til Sommerland Sjælland
Vis din kvittering fra BORNHOLMSLINJENS automater i Sommerland Sjællands billetluge senest 7 dage efter din rejse og få 20% rabat på entrébilletten. Tilbuddet gælder for det antal personer, der er registreret på din kvittering (max 5 personer).
Rejser du som gående passager, skal du printe din færgebillet og vise den i indgangen.

Som altid er alle forlystelser gratis, når indgangsbilletten er betalt - Og hvis én dag i Sommerland Sjælland ikke er nok, så husk at du for kun 199,- kr. kan opgradere din entrébillet til et sæsonkort. Entrebilletten skal opgraderes i informationen, inden du tager hjem.

Du kan se åbningstider og alle de sjove forlystelser på Sommerland Sjællands hjemmeside.