Pendler

bornholmslinjen

Nemt og fleksibelt

Pendleraftale med BORNHOLMSLINJEN

Hos BORNHOLMSLINJEN kan du åbne en pendlerkonto til både privat og erhverv. Pendleraftaler kan oprettes på ruterne Rønne - Køge og Rønne - Ystad.

En pendleraftale er et tilbud til dig, som rejser ofte og som ønsker den fleksibilitet, som pendlerbilletter kan tilbyde. Aftalerne købes for et år af gangen, er gyldige fra første rejse, og billetterne bookes nemt og enkelt online. Bliver du efterfølgende forhindret i at rejse, kan billetterne frit flyttes online til en anden afgang inden for aftalens gyldighedsperiode.

Fordele som pendler

  • Du kender altid din pris
  • Du kan altid ændre din billet
  • Hele husstanden kan rejse som pendler
  • Du kan bruge alle biler i husstanden
  • Rejser du ofte - rejser du billigt

Nu bliver det endnu nemmere at booke pendlerbilletten

Nyhed! Pendleraftale i appen

Med den nye opdatering af MOLSLINJENs app, kan du koble din pendleraftale til appen, så det er endnu hurtigere at købe pendlerbilletter til dine rejser mellem Ystad og Rønne. Du kan også ændre købte billetter i appen, hvis dine planer ændrer sig.

Sådan gør du:
• Sørg for at din app er opdateret til den nyeste version
• Åbn appen, tryk på fanen ”Turkort og aftaler” og vælg ”Bornholmslinjen”
• Indtast mailadresse og password for din pendleraftale

Så er du klar til at købe nye pendlerbilletter i appen! Du skal dog stadig bruge hjemmesiden, hvis du skal oprette en ny pendleraftale.

Har du mere end én pendleraftale – fx én til privat brug og én til arbejde – kan begge benyttes på appen. Du skifter ved at logge ind med mail og password til den aftale, du ønsker at benytte.

Vær opmærksom på, at allerede købte pendlerbilletter ikke automatisk overføres til appen, når du tilknytter din pendleraftale. Alle fremtidige billetkøb vil selvfølgelig automatisk komme ind i appen.

Bliv pendler

Kom i gang med det samme

Betal billetten med Brobizz nummerplade

Hvis du ikke køber billet på forhånd, kan du bruge nummerpladebetaling ved check-in i havnen. Ønsker du dette, skal du blot vælge "Brobizz nummerplade" som betalingsform, når du køber en billet i automaten i forbindelse med din rejse.